Login: Email  Adgangskode  Husk meg Glemt kodeord »

Er du ny bruker?

Med Get2Press sendes din pressemelding ut til trykte og elektroniske medier for kun:

350 kr eks. mva


betal først når du sender ut

Testimonial


Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen, profesjonell PR-konsulent: Jeg har brukt Get2Press mange ganger for flere selskaper over lang tid. Denne pressetjenesten er rimelig, ektremt rask, har god kvalitet og kan også tilby overvåking og statistikk. Som profesjonell PR-konsulent kan jeg trygt si at dersom du allerede har en pressemelding klar er det ingen som er bedre i markedet enn Get2Press. At alt sammen også er så brukervennlig gjør det svært enkelt å velge denne tjenesten. Get2Press er kort fortalt best.

Tips en venn
« Tilbake til forsiden

Trin 4/4: Få statistikkovervåkning

Get2Press gjør det lett for deg...

Som noe nytt tilbyr Get2Press statistikk over redaksjonenes mottakelse av din utsendelse. Statistikken gir deg en dybdegående innsikt i antall visninger av pressemeldingen fordelt på dager, medier, antall utskrifter av pressemeldingen, henvisninger m.m.

For å få ytterligere innsikt i effekten av pressemeldingen, kan du ytterligere kjøpe Get2Press medieovervåkning, så gjør at du kan følge med på hvilke medier som viser din pressemelding. Du mottar utklipp av viste artikler og/eller resumé, samt kopi av opptak av utsendelsen på tv eller radio. Du kan lese mer om våre produkter her.

Tilbake til oversikten

eller klikk her for å opprette en brukerkonto - det er gratis!